Menu Sluiten

Materiaal Onderdak

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Dakartikelen Online – Materiaal Onderdak – Dakbedekking – Dakplaten – Dakpanelen – 

Wenst u meer info over materiaal onderdak kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Materiaal Onderdak

Deuren | Bouwmateriaal | Bouw | Sanitair | Hout | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Materiaal onderdak

home bedrijf activiteiten projecten projecten bekijk hier een overzicht van onze producten en gerealiseerde projecten gerangschikt per type. Houtbouw toebehoren balkschoenen ecologische isolatiematerialen onderdakplaten luchtdichtingstapes… Degrowood… Houten spanten degrowoodconstruct berekent ontwerpt en produceert houten spanten met nagelconnectoren. Het i… Houten structuurbalken constructies zoals roosteringen of dakdragers laagenergiebouw elementen laagenergiebouw wanden worden opgebouwd met slsbalken in breedte mm met hoogtes gaande va… Passiefbouw elementen houtskelet wanden opgebouwd volgens het passief principe met iprofielen als verticale stijlen… Neem contact met ons op degrowoodconstruct bvba hooiwege a sleidinge tel fax infodegrowoodconstruct.be copy degro woodconstruct hearts digitaal sterker met xando title image .

sluiten gedimat van vlaenderen brusselsesteenweg gentbrugge tel materiaal onderdak zijn zeer populair fax contactformulier vraag een offerte aan openingsuren toonzaal magazijn ma tot vruuuu zaterdaguugesloten chape betoncentrale ma tot vruuuu zaterdaguu zon en feestdagen gesloten routeplan contact amp openingsurencontact gedimat menu home producten gereedschap bouwshop cement granulaten mortel beton metaalproducten snelbouw gevels constructiehout dakmaterialen afwatering waterkering isolatie luchtdichting afwerkingsmaterialen vloeren wanden terras bestrating tuin promo offerte bestellen info algemene bedrijfsinfo contact openingsuren cadeaubon vacatures home producten dakmaterialen dakmaterialen gedimat levert u diverse materialen voor de constructie of renovatie van uw hellende en of platte daken. In ons assortiment vindt u met meer dan verschillende types en kleuren een zeer ruim aanbod aan dakbedekking. De mogelijkheden zijn haast onbeperkt bent u gewonnen voor de klassieke modellen of zoekt u juist een unieke en exclusieve pan u bent .

Kundigheid over Materiaal onderdak

home premies faq over ons contact muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken bel vraag uw offerte aan vrijblijvend plaatsbezoek ontdek het antwoord op al je vragen. All muurisolatie vloerisolatie dakisolatie gevelwerken dakwerken premies veelgestelde vragen selecteer de categorie aan de linker kant om faq s van die activiteit te vinden. Wat is een spantentdak een spantendak bestaat uit dakspanten. Dakspanten zijn houten balken die verticaal lopen van aan de muurplaat onderste dakrand tot in de nok van het dak tegen de dwarsbalk die de twee muurplaten verbindt. Aan de buitenzijde van de spanten komt het onderdak. Tussen de spanten komt de dakisolatie. Kepers zijn hier onnodig. Wel komen er bovenop het onderdak de verticale tengellatten om het onderdak vast te zetten en daarop horizontaal lopende panlatten om de pannen op te bevestigen bekijk ons scala van materiaal onderdak Wat is een kepergording dak gordingen zijn de horizontaal geplaatste balken die van spant.